Digitalni marketing – področje, ki v podjetniških vodah postaja nuja. In področje, ki se iz dneva v dan spreminja, zato je včasih izziv slediti najnovejšim trendom.

Zato vabljeni na BREZPLAČNO DELAVNICO, kjer nam bo David Perger, strokovnjak na tem področju, na praktičnih primerih pokazal:

  • growth hacking oz. ekspresno rast na družbenih omrežjih,
  • oglaševanje prihodnosti,
  • kako do prvih 10.000 sledilcev na Instagramu,
  • kakšno napako dela 99 % podjetij na Instagramu,
  • triki, kako dosegati 20-30kratnik na vložena sredstva v Facebook oglaševanje,
  • kako lahko imate neomejen budget na Facebook kampanjah,

Torej informacije, ki vam bodo pomagale pri rasti vaše blagovne znamke in prodaje.

Vabljeni na DELAVNICO “Digitalni marketing”, ki bo v četrtek, 18. junija, od 10.00 do 14.00, v Katapultu (Gabrsko 12, 1420 Trbovlje). 


PRIJAVE niso več možne, delavnica je zapolnjena. 


Kdo je DAVID PERGER?

David Perger je expert Instagram marketinga, s pomočjo katerega generira dnevno prodajo iz področja storitev, produktov itd.

Hkrati je lastnik digitalne performance agencije, ki skrbi za izvedbo marketinških strategij tako za domače naročnike kot naročnike v tujini.


Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

Delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.