Kdaj? v torek, 8. septembra, od 9.00 do 13.00

Kje? v prostorih Katapulta (Gabrsko 12, Trbovlje)


Slovenci se v splošnem bojimo ali izogibamo prodaje. Hkrati pa se večina ustvarjalcev in podjetnikov obrača naokoli – kje naj dobim dobrega prodajalca?

Brez prodaje v podjetništvu ni uspeha. Nihče se ni rodil kot vrhunski prodajalec. Res je, da nekaterim prodaja ustreza bolj, drugim manj, a prav vsakdo se lahko prodaje nauči in jo sčasoma celo vzljubi.

Prodaja zagotovo ni:

  • vsiljevanje nekomu svoj produkt ali storitev (tistih pet ur, ko se tega tečnega prodajalca ne moreš znebiti, da bi šel domov);
  • zavajanje ljudi z lažnimi obljubami;
  • manipuliranje z ljudmi, da kupijo nekaj, česar ne želijo in ne potrebujejo;
  • tekma egov in dokazovanje kdo ima prav.

Kaj pa prodaja JE?

  • iskanje tehtnih razlogov ZAKAJ JA;
  • ponujanje pravih rešitev za kupčev problem ali njegovo željo;
  • zadovoljevanje kupčevih potreb.

Zato vabljeni na delavnico, kjer vam bo Tomaž Kotar na zanimiv, uporaben in hkrati zabaven način približal prodajo, vas naučil nekaj zanimivih trikov, razložil psihologijo prodaje in razmišljanja strank ter vas tako popeljal v svet prodaje, da jo boste razumeli kot del vsakdana. Vaše podjetje pa bo zato dosegalo boljše uspehe.

Spregovorili bomo tudi o podpornih storitvah v projektu SIO, Agencije, SPOT in aktualnih razpisih SPS.


OBVEZNE PRIJAVE (število mest je omejeno) na tej povezavi >>


Kdo je TOMAŽ KOTAR?

Med leti 2003 in 2015 je deloval v finančni industriji, kjer je pričel kot finančni svetovalec na področju vzajemnih skladov in ostalih naložbenih produktov, kasneje pa postal direktor prodaje in vodil ekipe s preko 50 tržniki. Odgovoren je bil tudi za izvedbo izobraževanj na področju prodaje, psihologije le te, vodenja itd.

V zadnjih 5 letih je pomagal pri zagonu kar nekaj podjetij, oblikoval njihove prodajne strategije (Do Avta, Elevelo, 62Motosport itd.), ustanovil lastno blagovno znamko na področju športa (MyTeam Motocross), v zadnjem letu pa se največ posveča poslovnemu razvoju podjetja Mi6 Marketing Intelligence, kjer je odgovoren za kapitalsko ustreznost, pomoč pri B2B segmentu in sodeluje pri razvoju akademije.

S preko 15 let izkušnjami v različnih poslovnih okoljih, izvedenimi več kot 200 predavanji, delavnicami in team building dogodki, mu predstavlja prenos svojega znanja in izkušenj ter tudi drugih, največji izziv in hkrati osebno zadovoljstvo.

Več o Tomažu lahko izveste na profilu LinkedIn.

“Mimogrede … Sem srečno poročen oče 3 navihanih otrok in psa. Kako klišejsko,” ob tem doda. 


OBVEZNE PRIJAVE na tej povezavi >>


Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

E-delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.