Kaj so najpomembnejši elementi za uspeh v začetku poslovne poti? Po čem investitorji in mentorji precenijo, katera oseba ima potencial in katera ne? Katere veščine je smiselno razvijati, da se ideja razvije v uspešno zgodbo?

Kako pospešiti gospodarsko rast brez izdatkov države?

Vabljeni na BREZPLAČNI SEMINAR:

Kdaj? Torek, 23. 6. 2020, od 16.00 do 18.00
Kje? Katapult, Gabrsko 12, 1420 Trbovlje
Koliko? brezplačno
Govornika? Dr. Jure Knez, Nejc Apšner

Po dogodku bo še neformalno druženje s člani SBC Mladi in predstavitev možnosti vključitve v njihovo članstvo med najuspešnejše mlade podjetnike.

Spregovorili bomo tudi o podpornih storitvah v projektu SIO, Agencije, SPOT in aktualnih razpisih SPS.


Število mest je omejeno, zato prosimo za PRIJAVE na tej povezavi >>


Kdo je dr. JURE KNEZ?

Jure Knez je soustanovitelj podjetja DEWESoft, ki se ukvarja z razvojem in trženjem specifične programske in strojne opreme za meritve. Naredili so revolucijo v merilni industriji po svetu in postajajo eno vodilni podjetij na tem področju. Med drugim so prejeli tudi prestižno nagradi NASE. Gre za eno najuspešnejših podjetniških zgodb pri nas.

Kdo je NEJC APŠNER?

Podjetnik in finančni strokovnjak z večletnimi izkušnjami, ki je že med študijem ugotovil, da bo poleg diplome za uspešno udejstvovanje v poslovnem svetu potreboval izkušnje, zato je pričel s študentskim delom in pristal v svetu financ. Podjetništvo je poleg službe zanj hobi, zato posebne motivacije ne potrebuje, saj mu največ energije daje delo samo in zadovoljne stranke.


Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom in inovativnim startup podjetjem.

Dogodek je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.