Hja, ampak še tako dober produkt (ali storitev) se ne prodaja sam od sebe.

Ne glede na to ali ljubite prodajo ali se je izogibate v velikem loku, je dejstvo, da brez prodaje ne bo poslovnega uspeha. A preden se učimo prodajnih tehnik, je pomembno razumeti psihologijo prodaje. 

Zato vam bo Tomaž Kotar na zanimiv, uporaben in hkrati zabaven način predstavil:

  • kako razmišljajo kupci,
  • kako poteka ‘igra’ prodaje, 
  • kako lahko celo najbolj sramežljivi pristopijo k prodaji,
  • kako se psihično pripraviti na prodajni sestanek in kako osredotočiti um v željeno,
  • nekaj trikov prodaje,
  • kaj je ključna stvar za uspešnost vašega posla, ne glede na panogo.

Preko njegovih osebnih zgodb, poslovnih napak in prikaza uspešnih poslovnih modelov boste lahko dobili navdih, idejo ali pa zgolj nov vpogled v vaš posel.

Zato vabljeni na BREZPLAČEN WEBINAR, ki bo v četrtek, 11. junija, od 14.00 do 16.00. 

Spregovorili bomo tudi o podpornih storitvah v projektu SIO, Agencije, SPOT in aktualnih razpisih SPS.


PRIJAVE na tej povezavi >>


Kdo je TOMAŽ KOTAR?

Med leti 2003 in 2015 je deloval v finančni industriji, kjer je pričel kot finančni svetovalec na področju vzajemnih skladov in ostalih naložbenih produktov, kasneje pa postal direktor prodaje in vodil ekipe s preko 50 tržniki. Odgovoren je bil tudi za izvedbo izobraževanj na področju prodaje, psihologije le te, vodenja itd.

V zadnjih 5 letih je pomagal pri zagonu kar nekaj podjetij, oblikoval njihove prodajne strategije (Do Avta, Elevelo, 62Motosport itd.), ustanovil lastno blagovno znamko na področju športa (MyTeam Motocross), v zadnjem letu pa se največ posveča poslovnemu razvoju podjetja Mi6 Marketing Intelligence, kjer je odgovoren za kapitalsko ustreznost, pomoč pri B2B segmentu in sodeluje pri razvoju akademije.

S preko 15 let izkušnjami v različnih poslovnih okoljih, izvedenimi več kot 200 predavanji, delavnicami in team building dogodki, mu predstavlja prenos svojega znanja in izkušenj ter tudi drugih, največji izziv in hkrati osebno zadovoljstvo.

Več o Tomažu lahko izveste na profilu LinkedIn.

“Mimogrede … Sem srečno poročen oče 3 navihanih otrok in psa. Kako klišejsko,” ob tem doda. 


PRIJAVE na tej povezavi >>


 Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši. 

E-delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.