Vedno bolj se zavedamo moči socialnih omrežij. Vendar – a znamo to moč uporabiti za svoj produkt, svojo storitev?

Na dogodku boš izvedel:

  • Facebook v primerjavi z LinkedIN-om – katerega izbrati, kateri je močnejši, kaj so prednosti in slabosti enega in drugega?
  • Kaj vse ti LinkedIN omogoča, kaj ponuja.
  • Kako pridobiti močno bazo ljudi.
  • Na kaj biti pozoren, da si ustvariš kvaliteten, profesionalen in učinkovit LinkedIN profil.

Torej boš po koncu delavnice obvladal LinkedIN, da ti bo v pomoč pri tvojem delu. 

Vabljen/-a: 

Kdaj? V četrtek, 10. december, od 17.00 do 20.00 ure

Kje? Virtualno preko Zooma

Koliko? Brezplačno

Zakaj? Ker je tvoj produkt/storitev vredno pokazati svetu.

Predavatelj: Damjan Blagojevič

Svetovalec za digitalni marketing in B2B prodajo, z močnim prodajnim ozadjem. Podjetjem pomaga identificirati njihove prodajno-marketinške potenciale, in »bolečine”, s katerimi se soočajo, ter poiskati ustrezne rešitve. Izkušnje z oglaševanjem je pridobival na 15-ih evropskih trgih, v ZDA ter na Bližnjem vzhodu.

Sicer pa ljubitelj živali, narave in dobrih, pristnih medčloveških odnosov, ki nikakor ne prenese nepravice in predsodkov.

Posel je ena izmed njegovih velikih strasti. “A na srečo ni edina,” ob tem doda. V prostem času rad pobegne v naravo, vadi v domačem fitnesu, si pogleda kakšen športni dogodek, ali se enostavno sprošča v vožnji z avtom (tudi ena njegovih strasti). Včasih sem tudi precej potoval, a zadnja leta bolj malo.

TV-ja že nekaj let ne gleda (razen občasno kakšno tekmo), raje poseže po kakšni knjigi. “Čeprav priznam, da si premalokrat vzamem čas za branje.”

Sicer pa enostavno uživa v družbi prijateljev, ob zanimivih in globokih pogovorih, ter nasploh v družbi pozitivnih in optimističnih ljudi.

“Ena moja želja je tudi nadgraditi moje huharske veščine. Ko si uredim novo kuhinjo, se bom lahko lotil tudi tega “hobija,” se še nasmehne.


dgd

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

E-delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.