Imamo super ideje. Imamo izjemne razvojnike. Tudi dobre strategije. In odlične zgodbe ter inovacije. A v večini primerov se ustavi pri – PRODAJI.

Brez prodaje v podjetništvu ni uspeha. Nihče se ni rodil kot vrhunski prodajalec. Res je, da nekaterim prodaja ustreza bolj, drugim manj, a prav vsakdo se lahko prodaje nauči in jo sčasoma celo vzljubi.

Zato vabljeni na delavnico o prodaji. Dobili se bomo dvakrat po 3 ure, da bomo zelo konkretno na vaših primerih pogledali, kako lahko izboljšate prodajo vašega produkta.

Zato je delavnica namenjena tistim, ki:

  • že imate svoj izdelek ali storitev, 
  • želite zgraditi uspešno poslovno zgodbo, 
  • se boste udeležili obeh terminov po 3 ure. 

Delavnica je omejena na največ 5 poslovnih zgodb in največ 10 udeležencev – z namenom, da čimveč konkretnega odnesete od nje.

Kdaj? 20. in 22. september, od 9.00 – 12.00
Kje? Zoom
Koliko? Brezplačno
Predavatelj? Tomaž Kotar
Komu je dogodek namenjen? Vsem, ki želite povečati prodajo svojega produkta

Mesta so že zapolnjena

vv

Predavatelj: Tomaž Kotar

Med leti 2003 in 2015 je deloval v finančni industriji, kjer je pričel kot finančni svetovalec na področju vzajemnih skladov in ostalih naložbenih produktov, kasneje pa postal direktor prodaje in vodil ekipe s preko 50 tržniki. Odgovoren je bil tudi za izvedbo izobraževanj na področju prodaje, psihologije le te, vodenja itd.

V zadnjih 5 letih je pomagal pri zagonu kar nekaj podjetij, oblikoval njihove prodajne strategije (Do AvtaElevelo62Motosport itd.), ustanovil lastno blagovno znamko na področju športa (MyTeam Motocross), v zadnjem letu pa se največ posveča poslovnemu razvoju podjetja 10DX Group d.o.o., kjer je odgovoren za kapitalsko ustreznost, pomoč pri B2B segmentu in sodeluje pri razvoju akademije.

S preko 15 let izkušnjami v različnih poslovnih okoljih, izvedenimi več kot 200 predavanji, delavnicami in team building dogodki, mu predstavlja prenos svojega znanja in izkušenj ter tudi drugih, največji izziv in hkrati osebno zadovoljstvo.

Več o Tomažu lahko izveste na profilu LinkedIn.

“Mimogrede … Sem srečno poročen oče 3 navihanih otrok in psa. Kako klišejsko,” ob tem doda. 

vv

Smo že polni …

vv

vv

vv

Kako je na naših dogodkih? 

 .

Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.

vv

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

E-delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.