V zadnjih nekaj letih se spletna prodaja občutno povečuje. Na delavnici bomo pogledali najpomembnejša vprašanja spletne prodaje:

  • Kaj je vaš USP oz. edinstvena prodajna prednost?
  • Najpomembnejša metrika spletne prodaje je …?
  • Kako se fokusirati na best-sellerje?
  • Je bolje kupiti ceneje ali drago prodati?
  • Raje poslušati sebe ali stranke?
  • Kateri je najbolj profitabilen marketinški kanal za vse spletne trgovine?
  • Analitično spremljanje spletnih marketinških kanalov.
  • E-mail marketing v praksi.
  • Na hitro se bomo sprehodili po 10-letni poti podjetja Moja Čokolada d.o.o. in izvedeli kako iz 1.000 € letno priti do več kot 1 milijon € letne prodaje oz. kot z nasmehom pove Andraž: “Devet od desetih ljudi obožuje čokolado. Deseti vedno laže.”

Teoretični del in primere dobre prakse iz spletne prodaje bomo po uradnih treh urah delavnice z Andražem preselili na praktične vaje na konkretno vaših primerih.

Kdaj? torek, 19. oktober 2021, od 9.00 do 12.00

Kje? Katapult, Gabrsko 12

Koliko? Brezplačno

Predavatelj? Andraž Gavez

vv

PREDAVATELJ

vv

Andraž Gavez Katapult

Andraž Gavez je soustanovitelj izjemno uspešne spletne trgovine mojacokolada.si in najhitreje rastočega specializiranega skladiščnega centra v Sloveniji za spletne trgovcev, Fully. Ima več kot 10-letne izkušnje na področju spletne prodaje, med drugim je sodeloval tudi z velikanoma, kot sta Outfit7 in Studio Moderna

vv

vv

Kako je na naših dogodkih? 

 .

Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.

vv

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši. Dogodek Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.

VIRTUALNO PRIJATELJI

Zaupaj nam svoj email naslov, da te enkrat ali dvakrat v mesecu malo pozdravimo in te obvestimo o dogajanju na Katapultu (dogodki, novosti, uporabna znanja, včasih tudi kaj zabavnega in dobrodelnega …).

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO