Kaj imajo skupnega TikTok, Apple in Tesla?

TikTok je najhitrejše rastoče družbeno omrežje na svetu. V nasprotju z javnim mnenjem platforma hitro raste tudi med starejšimi od 30 let. Tisti, ki jo razumejo, čez noč postanejo TikTok zvezde. Kako je možno, da tudi vaše podjetje postane TikTok zvezda, pa je vprašanje, ki si ga bomo zastavili na delavnici.

Z Domnom Rozmanom in Petrom Kokaljem (Dunking Devils Studios) boste spoznali trenutne TikTok trende, primere dobrih praks in uporabne metode za podjetja in blagovne znamke, ki želijo ustvariti svojo TikTok skupnost. Z delavnice boste odšli opremljeni z novim znanjem in samozavestnejši pri vodenju TikTok profilov in ustvarjanju vsebine, ki viralno zaokroži po Sloveniji in svetu.

Predhodno poznavanje delovanja TikToka ni potrebno, imejte pa pred udeležbo na telefonu naloženo aplikacijo TikTok.

Kdaj? Petek, 17. junij, od 9.00 – 12.00
Kje? Katapult, Gabrsko 12, Trbovlje
Koliko? Brezplačno
Predavatelj? Domen Rozman (Dunking Devils Studios)
Komu je dogodek namenjen? Vsem, ki skrbite za komunikacijo in pojavnost na družbenih omrežjih v poslovnem okolju.

delavnica tiktok domen rozman
Prijava na delavnico TikTok >>

vv

Predavatelj: Domen Rozman

domen rozman tiktok katapult (1)Domen Rozman je leta 2004 je v družbi prijateljev in s pomočjo male prožne ponjave začel zabijati koše. Iz strasti je nastala akrobatska skupina Dunking Devils, ki si je z že več kot 2000 nastopi v 49 državah sveta na kar 5 kontinentih utrdila pot do uspeha.

Domen z »growth hacking« metodami že 15 let ustvarja viralne kampanje, ki so bile ključne za svetoven uspeh in prepoznavnost Dunking Devilsov. V svoji bogati karieri je na odru kot akrobat zbral več kot 1000 nastopov, predaval pa je med drugim že na TEDxu, Slovenskih Gazelah, Websiju, Univerzi v Mariboru in Ljubljani, konferenci NETpro, Pravi Ideji, Diggitu in na delavnicah Marketing Magazina.

Pandemija pa je marca 2020 Dunking Devilse pustila popolnoma brez nastopov in posledično brez dohodka. Zato je Domen z ekipo moral pivotirati v drugo dejavnost, druge izbire niso imeli. Sledeč svojemu motu: “Obstaja ena prava smer. Navzgor!” je Dunking Devilsom avgusta 2020 le uspel tako željen preboj in sicer v digitalnem svetu.

Domen zato danes vodi ekipo kreativcev, ki sestavljajo agencijo Dunking Devils Studios ter ustvarjajo marketinške kampanje in videe, ki jih je videlo že več kot 300 milijonov ljudi po vsem svetu.

Trenutno največ časa posveti omrežju TikTok, sam mu namreč pravi družbeno omrežje prihodnosti. Z ekipo za priznane slovenske blagovne znamke namreč vodi TikTok profile na ključ. Na TikTok so tako s pomočjo ekipe Dunking Devils Studios vstopili že Dormeo, Leone, Aleja, CityPark, Sola in mnogi drugi.

vv

Prijava na delavnico TikTok >>

vv

vv

vv

Kako je na naših dogodkih? 

 .

Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.

vv

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

E-delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.