Svetoval je že največjim podjetjem po svetu (med drugim Apple, AT&T, Gartner, Inc. …), sedaj bo še nam. George Deriso nam bo na 2-urnem brezplačnem webinarju predal znanje o podjetniškem načinu razmišljanja in prodaji. Pravi, da: “Vztrajnost in prava miselnost sta se izkazali kot odlična kazalnika prihodnjega uspeha, veliko boljša kot kognitivne sposobnosti, recimo inteligenca, pomnjenje itd.”

V e-delavnici bo zajel področja:

  • podjetniška miselna naravnanost,
  • temelji dobre prodaje,
  • kako ohranjati redne stranke in zgraditi zaupanje,
  • morda nam bo tudi povedal, zakaj mu je Slovenija tako všeč (sicer ga bomo vprašali).

Spregovorili bomo tudi o podpornih storitvah v projektu SIO, Agencije, SPOT in aktualnih razpisih SPS.


Kdaj? torek, 30. junij 2020, od 15.00 do 17.00

Kje? Zoom

Koliko? brezplačno

OPOMBA: Predavanje bo seveda v angleščini.


PRIJAVA na tej povezavi >>


Kdo je George Deriso?

George Deriso je izkušen manager, podjetnik, mentor, govornik in poslovni svetovalec, ki je sodeloval s podjetji vseh velikosti po vsem svetu. George je profesor podjetništva že več kot 15 let, vodi delavnice na univerzi Zahodna Čehema v Plzeňu na Češkem, pred kratkim pa je podjetništva učil tudi študente na GEA College v Ljubljani.

George je imel uspešno kariero kot manager in svetovalec nekaterih največjih znamk, ki jih poznamo (vključno z AT&T, Apple in Gartner, Inc.), in kot serijski podjetnik, vlagatelj v zasebni kapital in inovator družbenega vpliva. Ustanovil je osem tehnoloških podjetij. Kot vodilni v družbeno koristnih službah je George med drugim sodeloval pri Institutu nerazumnih, Uncharted, Inkubatorju globalnih socialnih prejemkov v Watsonu in iXperimentom (podjetništvo za srednješolsko mladino v srednji / vzhodni Evropi) in s slovenskim Ustvarjalnikom.

Živel in delal je na mednarodni ravni, obširno je vodil poslovanje po Evropi, Severni Ameriki in Aziji. Trenutno je George svetovalec podjetnikom in investitorjem po vsem svetu.

“Osredotočamo se najprej na vprašanje, kdo sem zares jaz. Tega se v šoli nikoli ne učimo. Ko imaš to samozavedanje, ti postane jasno, kaj so tvoje omejitve, šibkosti, česa ne maraš, v čem nisi dober. Ko to veš, lahko strukturiraš mi. To so ljudje, ki delijo s teboj vizijo, vrednote in imajo lastnosti, ki jih ti nimaš ali pa zelo omejene. Tako ustvariš okoli sebe ekipo, ki predstavlja vse, kar potrebuješ za uspeh. Nerealistično je meniti, da imajo uspešni ljudje vse v sebi. Ko pridemo do tistega, je to to, kar učijo vse poslovne šole.” George Deriso

 


Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

Delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.