Hvala vsem, ki podpirate prostovoljce akcije Maske za vse!

Številni zasavski prostovoljci in člani More than Beauty, Dewesofta ter Katapulta skrbijo, da bodo Slovenci lahko imeli več kot 250 tisoč obraznih zaščitnih pokrival. So pa prostovoljce akcije »Maske za vse!« podprla številna podjetja s hrano in pijačo.

Pakete z materialom za njihovo izdelavo pošiljamo tudi ta teden – že tretji teden zapored! In tako kot smo v akciji Maske za vse poskrbeli, da Slovenci v stiski zaradi korone niso bili sami, tudi prostovoljci, ki v edinstveni in srčni akciji delamo od jutra do večera, nismo bili niti en dan sami!
Že prvi dan priprave paketov materiala za izdelavo obraznih zaščitnih mask je nas prostovoljce čakalo presenečenje, saj se nas je spomnil Dušan Plavec z osvežujočo pijačo Schartner bombe z okusom limone.

Poskrbel je, da nismo bili žejni niti en dan akcije, saj smo dobili kar celo paleto gazirane pijače!
Da smo lažje delali vse od zgodnjega jutra do poznih večernih ur, nam je stal ob strani tudi Red Bull. S Kmetije Kupšek smo dobili izvrstne pečene dobrote. Dovolj energije smo imeli, ker nas je na primer minulo soboto s kosilom pogostila Občina Trbovlje. Za zaščito prostovoljcev pa je svoj šiviljski talent namenila Sedija Ibrakić. , ki je sešila zaščitna obrazna pokrivala za vse, ki vztrajno pomagajo pri rezanju, zlaganju, prelaganju, pakiranju in odpošiljanju paketov.

Velika zahvala gre vsem neutrudnim in požrtvovalnim prostovoljcem – Civilni zaščiti Trbovlje, Skavtom Steg Zagorje 1, Društvu prijateljev mladine Trbovlje, mamicam NK Rudar Trbovlje, vse dni pa tudi požrtvovalnim sodelavcem RUK, ki domuje v Katapultu ter številnim drugim posameznikom!