Kako vam bo Katapult prihodnje dni zagotavljal svoje storitve?

Širjenje koronavirusa Covid-19 je spremenilo naše dosedanje delovanje, ki je bilo usmerjeno predvsem v neposredno osebno komunikacijo z našimi uporabniki. Komunikacijo, za katero si bomo še naprej prizadevali, da bo odprta, jasna in učinkovita – taka, kot jo potrebuje podjetništvo, spreminjamo v mobilno in predvsem digitalno.

Še naprej smo vam za vsa vprašanja na voljo na naslovu elektronske pošte info@katapult.si.

Izobraževanje – Debata s Tonetom Stanovnikom (Špica International, CEO) na temo Kako prepričati potencialnega investitorja bo potekala 20/3 na daljavo. Prijave sprejemamo na info@katapult.si.

Motivacijsko predavanje Katapultirajmo ideje (25/3) in štiriurna interaktivna delavnica Podjetnik v hitro spreminjajočem okolju (27/3) sta do nadaljnjega predstavljena.

Mentoriranje in svetovanje: poteka po dogovoru z mentorjem individualno preko skypa ali drugih načinov komuniciranja.

Pogodbe: za podaljšanje pogodb in druge pravne dogovore se do nadaljnjega prav tako dogovarjate individualno na daljavo. Je pa svoje storitve prilagodila tudi notarska zbornica, ki stranke prosi, da se za obisk v notarski pisarni predhodno najavijo po telefonu, če pa imajo možnost komuniciranja z izbranim notarjem prek elektronske pošte, naj izberejo ta način.

Notarska zbornica zagotavlja, da bodo stranke z uporabo elektronske pošte ali telefonskimi klici lahko pridobile vse predhodne informacije, povezane z notarsko storitvijo, ki jo želijo opraviti, oziroma s pripravo dokumentov, ki jih potrebujejo.

Računovodstvo: opravljanje računovodskega servisa poteka nemoteno, želeno je, da uporabljajte digitalno komunikacijo.

Ostale naše storitve – pomoč pri logistiki, iskanju kadrov, postavitvi proizvodnje… še naprej nam lahko na info@katapult.si pošiljate svoje povpraševanje. Aktivnosti pa bomo intenzivneje izvajali po preklicu poostrenih varnostnih ukrepov zaradi koronavirusa.

Najem prostorov: najema prostorov za izvedbo prireditev in projektov do nadaljnjega v poslopju Katapulta ne zagotavljamo.

Večina naših sodelavcev dela od doma, tako se je odločila tudi večina inkubirancev. Zato se za vsa srečanja predhodno dogovorite po telefonu oziroma digitalno. Ob morebitnem obisku Katapulta pa vas pozivamo k doslednemu spoštovanju zdravstvenih ukrepov – zdravje in varnost ljudi sta na prvem mestu!

Mimogrede: V želji po čim boljši informiranosti verjetno vsak od nas pregleduje različne vire informacij, zato vas ob tem seznanjamo, da je Slovenska tiskovna agencija (STA) v želji po čim boljši informiranosti in osveščenosti javnosti o dogajanju, povezanem s širjenjem koronavirusa Covid-19, vsem uporabnikom in uporabnicam omogočila brezplačen in neomejen dostop do novic STA. Dostop je mogoč prek mobilne aplikacije STA-M. Več informacij je na voljo na tej povezavi http://agencija.sta.si/2739725/sta-za-vse-prost-dostop-do-novic-sta-za-splosno-javnost