Motivacijsko predavanje – katapultirajmo ideje!

Prepričani smo, da imaš tudi ti svojo idejo, kaj si v življenju res želiš doseči, kaj delati, kaj ustvariti. Saj veš, tista ideja, ki se ti tolikokrat plete po mislih in ti ogreje srce …

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

A ko se je že skoraj lotiš, te zagrabijo neki strahovi: »Joj, kaj pa če ne bo šlo … Pa ne znam … Nisem dovolj dober za to … Kaj bodo pa ljudje rekli …« Vse to je le igra tvojega uma.

AMPAK!

A veš, da obstajajo preproste vaje, s katerimi pretentaš um, da te pri realizaciji svojih idej ne ustavi? Evo, te vaje, zelo praktične in uporabne, dobiš na seminarju. Kul, a ne? Mi ti jih bomo pokazali!

S seminarja boš odšel opremljen z nekaj preprostimi vajami (1 minuta na dan), ki ti bodo dolgoročno prinesla boljšo samopodobo, pozitivno naravnanost in več kreativnosti.
In to še ni vse: ker Katapult aktivno podpira mlada podjetja, boš lahko spoznal-a izdelke mladih startupovcev skupaj z njihovimi zgodbami, ki te bodo navdihovale še dolgo potem!

Kdaj? V sredo, 25. marca 2020, od 17.00 do 19.00
Kje? Katapult, Gabrsko 12, Trbovlje
Koliko? Brezplačno. Prav zares.
Prijave? Ja, prosimo, so obvezne, ker imamo omejeno število mest. Napiši “PRIDEM!” in kakšen lep pozdravček na info@katapult.si.

Pridi! Obljubimo, da te vsaj enkrat nasmejemo (če ne, boš pa ti povedal kakšen vic), vsaj enkrat presenetimo, vsaj enkrat vzbudimo aha moment.

Komu je predavanje namenjeno?
– Tebi, ki imaš v sebi vsaj malo kreativne žilice.
– Tebi, ki si želiš poslovno nekaj spremeniti ali ustvariti.
Se prepoznaš v tem? Seveda se, sicer zdajle ne bi tega bral …

Kaj še … Aja, tudi nekaj bo za posladkat.

Nekatera uspešna mlada zasavska podjetja – Chipolo, More Than Beauty in Kuolmi – boš lahko osebno spoznal-a, si ogledal-a njihove izdelke ter se pogovoril-a z njihovimi ustvarjalci.
*Chipolo razvija in izdeluje obesek, zaradi katerega nikoli več ne boste izgubljali ključev ali denarnice (zdaj si lahko oddahnete).
*More Than Beauty vas lahko opremi z vezalkami, ki se skoraj same zavežejo (čisto zares)
*Marjeta Hribar iz Kuolmi pa izdeluje unikaten nakit iz premoga (noro!)

Udeležencem bomo predstavili torej zanimive podjetniške zgodbe in izzive Katapultovih inkubirancev, pa tudi aktualne razpoložljive finančne spodbude na področju podjetništva, ki jih zagotavljata agencija SPIRIT Slovenija in Slovenski podjetniški sklad (SPS).

Pridi! Luštno in poučno bo.
P.s.: Povabi še mamo, soseda, taščo, šefa in seveda prijatelje, … vsakogar, ki rad sliši kaj novega in uporabnega.

O predavateljici:
»Bodi, kar si. Delaj, kar te veseli,« je osnovno vodilo Petre Škarja
, ki spodbuja podjetnost in ustvarjalnost na temeljih pozitivnih vrednot.

Je avtorica sedmih knjig: Česar nas niso naučili v šolah, Ameriški milijonarji so spregovorili, Najdi svojo srečo in mir, Virusi Slovenije, CAMINO – Od suženjstva do svobode, Česa šole ne povedo, ZATE – Velike skrivnosti malih doživetij. Knjigo Ameriški milijonarji so spregovorili je prevedena v hrvaščino, angleščino, ruščino, na Amazonu pa je prejela naziv BESTSELLER in prodane avtorske pravice na Kitajsko. Peterica knjig je v Sloveniji dobila naziv knjižne uspešnice.

Kot govornica je bila Petra Škarja med drugim povabljena v/na: TEDx Novo mesto, SPIRIT javna agencija, LEO – Learning Enterprises Organisation Ltd., InDependence International d.o.o., in različna podjetja in ustanove, več knjižnic, šol in mladinskih centrov.

Je lastnica blagovne znamke Založba 5KA (deluje pod okriljem podjetja Katapult d.o.o.), ki izdaja knjige slovenskih avtorjev. Založba je lani prejela naziv zlate inovacije na regijskem in srebrne inovacije na državnem nivoju Gospodarske zbornice Slovenija. Več na: www.zalozba5ka.com

Je soustanoviteljica dogodka 500 podjetnic – največji dogodek za žensko podjetništvo v Slovenijo, ki je bil pod njenim okriljem 6 let, nakar so s soustanoviteljicama podjetje 500 podjetnic d.o.o. v letu 2017 prodale, dogodek še vedno živi.