Še tako dober produkt ali storitev se ne prodaja sama od sebe – kako torej prodati?

Prodaja je podobna igranju klavirja – da postaneš mojster, moraš trenirati. Nekateri imajo boljše prirojene predizpozicije, drugi slabše, a že mnogokrat se je pokazalo, da se prav vsakdo lahko nauči prodajnih veščin. Bistveno je, da razumeš psihologijo prodaje, o čemer bo največ govora na tem seminarju.

Vabljen na brezplačen seminar, na katerem boš izvedel:

  • Zakaj je prodaja tako pomembna?
  • Kje prodajati – osebno, preko spleta, preko aplikacij …?
  • Kako postati dober prodajalec tudi če to ni tvoj talent?

Spregovorili bomo tudi o podpornih storitvah v projektu SIO, Agencije, SPOT in aktualnih razpisih SPS.

Kdaj? Torek, 8. december, od 16.00 do 17.30 ure

Kje? Vitualno preko Zooma.

Koliko? Brezplačno

Zakaj? Ker se še tako dober izdelek ne prodaja sam od sebe.

Prijava na seminar >>

Predavatelji: Townsend Wardlaw, George Deriso in dr. Jure Knez

Townsend Wardlaw z mentorstvom in znanjem podpira ustanovitelje nastajajočih podjetij (2–10 milijonov dolarjev prihodkov). Ve, kako je imeti vizijo in graditi podjetje iz nič. Ve, kako je propasti. Ve, kako povečati prihodek – zgradil je več kot 100 prodajnih organizacij. Ve, kako težka, strašljiva in vsestranska je vloga podjetnika. 

Predvsem pa ve – kako prodajati!


“Meet inspiring people and help them make more money, create massive impact, and be ridiculously happy.” Townsend Wardlaw

George Deriso je v 11 letih delovanja v Apple-u ustanovil 6 novih poslovnih enot, ki še danes delujejo. Kot podjetnik je ustanovil 9 startup-ov, zadnjih 16 let pa predava predmet podjetništvo na univerzi v Koloradu in mentorira v podjetjih.

Rad ima Slovenijo, zato se veseli ponovnega snidenja, čeprav tokrat le virtualno.


“Ask yourself how to use business as a tool how to make this world a better place.” George Deriso

Dr. Jure Knez, podjetnik, predsednik SBC-ja (Slovenian Business Club), vedno vizionar, ljubitelj feratanja in oče štirih otrok. Je večinski lastnik DEWESofta, ki deluje v 50-ih država sveta, in lastnik Katapulta. Je prejemnik mnogih priznanj, o katerih ne govori rad, saj, kot pravi, so tudi na podjetniški poti pomembni predvsem – odnosi.


“Ustvarjaj s strastjo, zgradi ekipo, dobro premisli strategijo in se ob vsem tem neizmerno zabavaj.” Jure Knez

Prijava na seminar >>

dgd

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

E-delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.

“Vse bi delal, samo prodajal ne bi.”

Mnogi se prodaje izogibajo v velikem loku ali pa nanjo gledajo kot nujno zlo.

Vendar ne rabi biti tako. Na prodajo lahko pogledamo tudi iz drugega zornega kota … In tako doprinesemo k lastnemu uspehu in uspehu podjetja. Prenesi si brezplačno e-knjigo o prodaji.

KLIKNI ZA PRENOS!