Napovedujemo: »Veliki potrebujejo majhne in agilne! Primer Zojo«

Da velika podjetja ne zmorejo biti dovolj agilna in inovativna, s tem pa dolgoročno bolj konkurenčna na trgu, brez majhnih, inovativnih, prodornih in agilnih, kot je na primer Zojo, bomo spoznali v četrtek, 7. maja, na novi e-delavnici. Naš osrednji govornik bo Jure Zupanek.

Pridružite se nam na promocijsko-motivacijskem dogodku v četrtek, 7. maja, ob 14. uri na 2-urni brezplačni e-delavnici, ki smo jo poimenovali: »Veliki potrebujejo majhne in agilne! Primer podjetja Zojo«.

E-delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Prijave in kratka predstavitev govorca
Prijave na e-delavnico so obvezne na PR@katapult.si, do torka, 5. maja, dopoldne. Na ta naslov lahko pošljete tudi vprašanja za Jureta Zupaneka, našega osrednjega govorca.

Podjetnik Jure Zupanek iz podjetja Zojo, ki se razvija v Katapultu, bo v pogovoru predstavil podjetniško zgodbo Zojo in razvoj njihovega produkta za spremljanje dojenčkovih vitalnih funkcij, ko ta spi v drugem prostoru. Z njim so že prepričali večjega vlagatelja. Zupanek bo pojasnil ključne razvojne korake Zojo, ki vključujejo tudi kampanjo na Kickstarterju, ki sicer ni bila uspešna, pa vendar je bila za Zojo izjemno pomembna, pa vse do sklenitve pogodbe z investitorjem. Spregovoril bo tudi o prednostih delovanja podjetja znotraj inkubatorja Katapult in zakaj naj se inovativni in podjetni posamezniki ambiciozno odločijo za lastno podjetniško pot ter kako pomembna je usklajena ekipa.

Seznanili vas bomo tudi z delovanjem in razpoložljivimi finančnimi spodbudami na področju podjetništva, ki jih zagotavljata agencija SPIRIT Slovenija in Slovenski podjetniški sklad (SPS). V zadnjem mesecu je bilo na tem področju kar nekaj sprememb.