Razmišljaš o iskanju zunanjega investitorja ali pa potrebuješ samo iskreno oceno in dober nasvet?  Kaj še potrebuješ, da boš zrel za investicijo? Morda pa bodo bolj primerni drugi viri financiranja? Kako ti lahko pomaga Katapult in naši mentorji?

Vabljeni na dogodek, kjer bomo gostili predstavnike investitorjev, uveljavljena startup in scaleup podjetja ter mentorje z različnih področij.

Gostje dogodka: Dr. Jure Knez, Gregor Smolej, prof. George Deriso, Petra Wagner, Alen Draganović, Jernej Goričar. Na dogodku bodo prisotni tudi mentorji in strokovnjaki s področja industrializacije, industrijskega dizajna, algoritmov, programske opreme, SEO optimizacije.

PROGRAM: 

  • 13.30  Prihod, kava, pogovori z mentorji
  • 14:30  Udobno se namestimo, prisluhnemo novostim na Katapultu
  • 15:00  Pitchi s komentarji investitorjev, mentorjev in razvijalcev
  • 16:00 Druženje, mreženje ob prigrizku

Vabljeni!

Kdaj? Četrtek, 12. oktober, od 13.30 do 17:00
Kje? Katapult Trbovlje
Koliko? Brezplačno

Prijava na dogodek >>

vv

vv

Kako je na naših dogodkih? 

 .

Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.

vv

Aktivnosti v okviru operacije »Javni razpis za zagotavljanje celovitih storitev za potencialne podjetnike in podjetja preko podpornih institucij za leto 2023« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v 2023, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast. www.eu-skladi.si