OD ZAMISLI NA PAPIRJU DO STALNEGA VIRA PRIHODKA – V DVEH TEDNIH

Čestitke. Imaš poslovno idejo, ki si jo želiš izpeljati, in v želji po znanju, kako jo uresničiti, si zdaj tukaj – na spletni strani podjetniške akademije Ustvarjalnika in Katapulta.

Skozi ta video predavanja ti bomo dali čisto praktične napotke, kaj storiti da:

  1. svojo zamisel izpiliš v dobro poslovno idejo,
  2.  iz ideje ustvariš konkreten produkt, ki se ga da prodati,
  3.  to potrdiš tako, da dosežeš svojo prvo prodajo,
  4. ter na koncu iz tega ustvariš dobičkonosno podjetje.

Predavatelj te akademije, Matija Goljar, ne verjame v teorijo, zato so vsi njegovi napotki povsem praktični. Skozi štiri poglavja in 32 lekcij te bo popeljal skozi vse korake, ki jih mora preudaren podjetnik ali podjetnica prehoditi, da ustvari uspešen posel.

Posebnost te akademije je, da te bo namesto »šolskega« poslovnega načrtovanja, izpolnjevanja »teoretičnih« poslovnih modelov in »simuliranega« testiranja trga, takoj izzvala, da začneš tvoj produkt ali storitev prodajati resničnim kupcem. Zagovarja kmečko logiko. Naš dedek bi se vsakega posla lotil tako, da enostavno poišče prvega kupca – in če ta ponudi denar, potem bi vedel, da se splača zamisel razvijati naprej. Nobeno testiranje na papirju se ne more primerjati z resničnim testom med ljudmi in nobenega razloga ni, da to traja mesece ali celo leta. Če boš sledil oz. sledila tem navodilom, lahko v dveh tednih začneš nov posel.

Verjamemo, da bo marsikoga ta način presenetil in prestrašil. Super. Zagon novega posla nikoli ni bila enostavna stvar in če želiš uspeha, moraš skočiti v vodo. Ta video tečaj ni teoretiziranje motivacijskega govornika, ampak iskren napotek podjetnika podjetniku v obliki preprostih in razumljivih lekcij, ki te bodo pripeljale do prve prodaje oz. prednaročila.

Ta podjetniška akademija je brezplačna (je del operacije »SIO-Katapult-2020-22«, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj). Naš namen je, da z njim poskrbimo, da najboljše ideje ne ostanejo v predalu. Močno si želimo, da bi se čimveč ljudi s talenti, domišljijo in dobrimi inovacijami spustilo v svet podjetništva in soustvarilo boljši jutri. Verjamemo, da bo naš svet lepši, če nihče ni omejen s svojimi okoliščinami, saj zna sam ustvariti svoje priložnosti.

Z vsemi programi Katapulta želimo ustvariti skupnost podjetnic in podjetnikov, ki jim nudimo mentorske programe, svetovalne in podporne storitve, ter za tiste najperspektivnejše tudi dostop do naših finančnih sredstev.

Aktivnosti Katapulta v okviru operacije »SIO-Katapult-2020-22« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.