S Katapultom do novih priložnosti

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Vabljeni v Katapult po znanja kako do novih priložnosti. V Katapultu dne 29. 1. 2020 ob 10.00 uri organiziramo tematski dogodek, na katerem vam bomo predstavili načine in tehnike za hitrejšo rast vaše ideje. Dogodek je namenjen vsem inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim start-up podjetjem.

Uvodoma vas bo pozdravila direktorica Urša Poznič Goršek, ki vam bo poleg uspešnih zgodb iz Katapulta predstavila tudi razpoložljive finančne spodbude na področju podjetništva od agencije SPIRIT Slovenija in Slovenskega podjetniškega sklada. Delavnice v nadaljevanju ki jih vodi Samo Fakin pomagajo na poti hitrejše in učinkovitejše osebne rasti in rasti vašega podjetja. Vrednote s katerimi gradimo osebnost zgradimo tudi podjetje, kar je izjemnega pomena, saj trdni temelji predstavljajo stabilno konstrukcijo na daljši rok. Zaradi pomanjkanja pozitivnih zgodb v regiji smo se odločili, da udeležencem ponudimo tudi možnost praktičnega preizkusa BCI – Brain Computer Interface z dr. Mašo Jazbec, kjer vidimo da je vse mogoče.

  • od 10.00 do 11.00 – Predstavitev Katapulta in razpoložljivih finančnih spodbud na področju podjetništva od agencije SPIRIT Slovenija in Slovenskega podjetniškega sklada (Urša Poznič Goršek, CEO Katapult)
  • od 11.00 – 12.00 – Zmorem več (delo v skupinah) ( Samo Fakin, dr.)

V primeru dodatnih informacij o samem dogodku nas lahko kontaktirate na: info@katapult.si ali po telefonu: +386 (0)3 56 12 420.