Poznate te slovenske inovacije na sliki desno?

Slovenci znamo biti inovativni. Inovativnost pa spreminja svet.

Vabljeni na seminar z dr. Alešem Ugovškom, ki je kar THE ime, ko govorimo o inovacijah. Med drugim je z Mihom Goršinom vodil podcast Gravitacija. Zato nam bo povedal, kaj se je naučil iz 40 pogovorov z izjemnimi ljudmi o idejah in inovinarju.

Inovatorji po duši in srcu – se vidimo!

Kdaj? Ponedeljek, 13. junij, od 18.00 – 19.30
Kje? Zoom
Koliko? Brezplačno
Predavatelj? dr. Aleš Ugovšek
Komu je dogodek namenjen? Vsem, ki ste inovativni, ki želite biti inovativni in ki občudujete naše inovatorje

Prijava na dogodek >>
slovenske inovacije katapult podjetniski pospesevalnik

vv

Predavatelj: Aleš Ugovšek

Aleš Ugovšek_2021 inovacijeDr. Aleš Ugovšek je na GZSju vodil področje inovacij. On je bil tisti oster razsodnik, ko smo se potegovali za nagrade inovacij (no, saj je ni bil tako strog). Z Mihom Goršinom sta ustvarila in vodila izjemen podcast Gravitacija, kjer sta gostila nekaj najuspešnejših slovenskih imen podjetništva in inovacij.

Trenutno je vodja strategije v podjetju M Sora, saj je (doktorirani) lesar po »fohu« in duši in sovoditelj novega podcasta Hiša. A inovacije ga spremljajo na vsakem koraku, inovativnost mu je v krvi ali/in v mislih ves čas.

Ima zanimiv in pomenljiv moto: “Dan je prekratek, da bi prespal jutro.” Pa tudi: “V vsaki še tako slabi stvari je moč najti nekaj dobrega.” In: “Nepotrebno se je obremenjevati s stvarmi, na katere nimaš vpliva.”

vv

Prijava na dogodek >>

vv

vv

vv

Kako je na naših dogodkih? 

 .

Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.

vv

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

E-delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.