“Podjetje bi najraje prodal …” Ko se porodijo te misli, jim sledi še stotine drugih:

  • koliko je moje podjetje sploh vredno;
  • kako naj bom prepričan, da je res smiselno prodati podjetje;
  • kje najti kupce;
  • kaj točno lahko prodam (brand, spletno stran, d.o.o., baze …);
  • kaj pomeni, da moramo “pripraviti podjetje na prodajo”;
  • kako praktično poteka postopek prodaje (pravno, finančno …);
  • kaj so najpogostejše napake, ki jih storijo podjetniki pri prodaji svojega podjetja.

Bodimo že vnaprej opremljeni z znanjem in informacijami, v kolikor pride do ideje, da bi podjetje prodali. Zato vabljeni na seminar, kjer nam bo na vse zgoraj našteto odgovorila Mateja Ahej, direktorica in partnerka podjetja Targo finance d.o.o., kjer se ukvarjajo s cenitvijo in postopki prodaje podjetij.

Kdaj? ponedeljek, 7. november, od 18.00 – 19.30
Kje? Zoom
Koliko? Brezplačno
Predavateljica? Mateja Ahej

Prijava na seminar >>

vv

Predavateljica: Mateja Ahej

mateja ahej kako prodati podjetje katapultMateja Ahej je direktorica in partnerka podjetja Targo finance d.o.o. Svojo kariero je pričela kot analitik v kontrolingu in strateškem načrtovanju, od leta 2007 pa deluje kot svetovalka na področju vrednotenja podjetij, prevzemov, preventivnih poslovno – finančnih prestrukturiranj, družinskih nasledstev in lastniških ter premoženjskih prestrukturiranj podjetij. Je nosilka dovoljenja za opravljanje nalog pooblaščenega ocenjevalca vrednosti podjetij, pri Slovenskem inštitutu za revizijo.

Ob enem deluje kot strokovna svetovalka pri OOZ, GZS in SPIRIT Slovenija za celovito podporo lastnikom podjetij pri načrtovanju izstopa. Svoje znanje deli na Akademiji finance, GZS, OOZ z izobraževanji na temo prodaje in nakupov podjetja ter ocenjevanja vrednosti. Kot mentorica startupom in mladim podjetjem je sodelovala v programih Go:Global Slovenia Tehnološkega parka Ljubljana in Tovarne podjemov Maribor. 2018 je sodelovala pri pripravi priročnika »Nasledstvo: izziv družinskih podjetij«, ki sta ga izdala SPIRIT in MGRT.

 

vv

Prijava na seminar >>

vv

vv

vv

Kako je na naših dogodkih? 

 .

Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.

vv

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

E-delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.