BREZPLAČEN SEMINAR

.

Slaba komunikacija je draga … zelo draga. 

Raziskava v velikih podjetjih (Holmes report, 2011):

  • 500 podjetij s 100.000 zaposlenih letno izgubi 37.000 M USD s slabo komunikacijo.
  • Podjetja z dobro vzpostavljeno komunikacijo imajo v povprečju 50 % dobičkonosnost.

Torej je dobra komunikacija – ZLATO. Zato vabljeni na seminar, kjer bosta dr. Jure Knez (iz prakse vodenja 250 zaposlenih) in mag. Aleš Vičič (iz strokovnega vidika psihologije) povedala:

  • kaj so osnove dobre komunikacije,
  • kako podati kritiko na način, da jo drugi sprejme dobronamerno,
  • kako reševati konflikte,
  • kaj so zlata pravila komunikacije.

Se vidimo na seminarju.

Kdaj? sreda, 9. junij 2021, od 18.00 do 19.30

Kje? ZOOM

Koliko? Brezplačno

Govornika? dr. Jure Knez, mag. Aleš Vičič

Prijava na seminar Komunikacija >>

vv

vv

GOVORNIKA

vv

jure knez katapult dewesoftDr. Jure Knez je soustanovitelj in večinski lastnik podjetja Dewesoft in ustanovitelj podjetniškega pospeševalnika Katapult, vedno vizionar, ljubitelj feratanja in oče štirih otrok. Je prejemnik mnogih priznanj, o katerih ne govori rad, saj, kot pravi, so tudi na podjetniški poti pomembni predvsem – odnosi.

“Ustvarjaj s strastjo, zgradi ekipo, dobro premisli strategijo in se ob vsem tem neizmerno zabavaj.” 

Mag. Aleš Vičič, športni in poslovni psiholog. Po dvajsetih letih podpiranja vrhunskih dosežkov v športu zdaj znanja in izkušnje deli ključnim kadrom v podjetjih, ki delujejo v podobno zahtevnem okolju, kot vrhunski športniki. Svetuje posameznikom, ki želijo prispevati višjo dodano vrednost ter prevzemajo večji del odgovornosti v svojih podjetjih. Mednje sodijo lastniki, managerji, vodje in drugi ključni strokovnjaki slovenskih podjetij.

vv

Prijava na seminar Komunikacija >>

vv

vv

vv

Kako je na naših dogodkih? 

 .

Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.

vv

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši. Dogodek Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.

VIRTUALNO PRIJATELJI

Zaupaj nam svoj email naslov, da te enkrat ali dvakrat v mesecu malo pozdravimo in te obvestimo o dogajanju na Katapultu (dogodki, novosti, uporabna znanja, včasih tudi kaj zabavnega in dobrodelnega …).

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO