Seminar za vse, ki se še spogledujete s podjetništvom in se sprašujete ali je to res za vas. Prav tako za vse, ki si želite, da bi vam bilo podjetništvo bližje. 

Šport nam je blizu, saj smo vsi kdaj brcali žogo. Podjetništvo pa je še vedno mnogim nekaj mističnega ali težkega ali neznanega ali strašljivega … V resnici pa se ga vsi po malem lotevamo, pa niti ne vemo tega. Zato ga bomo na tem seminarju približali preko športa, da vidimo, kako je to del našega vsakdanjega življenja in kako lahko z določenimi veščinami še izboljšamo kvaliteto življenja.

Z vsem, kar boste slišali na seminarju (tudi od znanih slovenskih podjetnikov in športnikov) boste lahko:

  • Lažje našli svojo pot ustvarjanja in kariere.
  • Če ta znanja daste v prakso, si boste obogatili življenja – kot če v vsakdanje življenje vnesete šport, četudi ne boste nikoli posegali po vrhunskem športu.
  • Lažje usmerjali otroka, ki želi biti športnik ali podjetnik.
  • Bili boljši športniki.
  • Bili boljši podjetniki.

Cilj seminarja je: “RAZUMEM podjetništvo in RAZUMEM, katere veščine in znanja je smiselno izpiliti, če se podajam na podjetniško pot – lahko za hobi ali pa za resno kariero.”

Kdaj? Torek, 7. december 2021, od 17.00 do 18.30

Kje? Zoom

Koliko? Brezplačno

Predavatelja? Tomaž Kotar in Petra Škarja

Zakaj? Ker podjetni posamezniki ustvarjajo presežke. Saj si tega želimo, kaj ne?

Prijava na seminar >>

vv

vv

PREDAVATELJA Tomaž Kotar in Petra Škarja

vv

TOMAŽ KOTAR: Med leti 2003 in 2015 je deloval v finančni industriji, kjer je pričel kot finančni svetovalec na področju vzajemnih skladov in ostalih naložbenih produktov, kasneje pa postal direktor prodaje in vodil ekipe s preko 50 tržniki. Odgovoren je bil tudi za izvedbo izobraževanj na področju prodaje, psihologije le te, vodenja itd.

V zadnjih 5 letih je pomagal pri zagonu kar nekaj podjetij, oblikoval njihove prodajne strategije (Do AvtaElevelo62Motosport itd.), ustanovil lastno blagovno znamko na področju športa (MyTeam Motocross), v zadnjem letu pa se največ posveča poslovnemu razvoju podjetja 10DX Group, kjer je odgovoren za kapitalsko ustreznost, pomoč pri B2B segmentu in razvoju novih produktov.
.

S preko 15 let izkušnjami v različnih poslovnih okoljih, izvedenimi več kot 200 predavanji, delavnicami in team building dogodki, mu predstavlja prenos svojega znanja in izkušenj ter tudi drugih, največji izziv in hkrati osebno zadovoljstvo.

Več o Tomažu lahko izveste na profilu LinkedIn.

“Mimogrede … Sem srečno poročen oče 3 navihanih otrok in psa. Kako klišejsko,” ob tem doda. 

PETRA ŠKARJA: Avtorica več knjižnih uspešnic, med katerimi je verjetno najbolj poznano delo CAMINO – Od suženjstva do svobode. Sicer bi po številčnih dosežkih rekli, da je najuspešnejša njena knjiga Ameriški milijonarji so spregovorili, ki je prevedena v ruščino, hrvaščino in angleščino. Avtorske pravice te knjige je prodala celo na Kitajsko, kjer je tudi predavala pred 3000 glavo množico. Angleška kindle verzija knjige je prejela naziv Amazon best seller in Amazon # 1 release. A Petra še vedno vztraja, da je najboljša njena knjiga CAMINO.

Pred kratkim je zapisala zgodbo dr. Jureta Kneza v knjigi AKROBATI.

Bila je tudi ena od treh ustanoviteljic podjetja 500 podjetnic d.o.o., kjer so organizirale največji dogodek za žensko podjetništvo v Sloveniji. A pravi, da njeno srce nikoli ni bilo v tem projektu … zato so po nekaj letih podjetje prodale Zavodu Meta.

Iz ljubezni do knjig je znotraj Katapulta ustanovila Založbo 5KA, kjer podpirajo nepoznane slovenske avtorje, saj verjame, da obstajajo zgodbe, ki si zaslužijo živeti večno. Čuti se odgovorno, da ohranja in neguje naš lep slovenski jezik, saj: “Le kaj bi bil narod brez kulture, kaj človek brez korenin?”

“Bodi, kar si; delaj, kar te veseli,” je njeno vodilo. 

vv

Prijava na seminar >>

vv

vv

vv

Kako je na naših dogodkih? 

 .

Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.

vv

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši. Dogodek Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.

VIRTUALNO PRIJATELJI

Zaupaj nam svoj email naslov, da te enkrat ali dvakrat v mesecu malo pozdravimo in te obvestimo o dogajanju na Katapultu (dogodki, novosti, uporabna znanja, včasih tudi kaj zabavnega in dobrodelnega …).

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO