Poslovni načrt – a res rabimo stotine liste podrobnega načrta? Kako to praktično počno izkušeni podjetniki?

No, “matematika mora štimat,” pravijo. Zato si bomo na seminarju pogledali:

  • kako narediti analizo trga
  • kako narediti finančni načrt (dobili boste template)
  • kako narediti poslovni načrt
  • praktični napotki

Se vidimo!

Prijava na dogodek >>

Kdaj? V torek, 7. junij, od 18.00 – 19.30

Kje? Zoom

Koliko? Brezplačno

Predavatelj? Jernej Ženko, tehnični direktor Katapulta

Komu je dogodek namenjen? Vsem, ki ste povsem na začetku poslovne poti in bi rabili praktičen poslovni načrt

vv

Predavatelj: Jernej Ženko

Jernej ŽenkoInženir, ki je navdušen nad reševanjem problemov. To navdušenje in strast je spremenil v podjetniško zgodbo GridTech, sedaj pa je tudi tehnični direktor Katapulta. 

V podjetju Logicdata je postal direktor slovenske podružnice, ki je bila zadolžena za razvoj. Za tem je kot bussiness creator deloval še v podjetju Astron.

»V dokaj pozni fazi formalnega šolanja sem ugotovil, da se zelo rad učim. Naravoslovje mi je še posebej blizu. Če ohranjam močno naravoslovno tehnično znanje, se mi zdi, da imam s tem nekakšen občutek za svet. Znam se navdušiti nad stvarjo, to naštudirati v nulo in potem iz tega izhajati.«

Ustanovili so startup GridTech, v katerem so razvili prilagodljiv varnostni sistem ElderOn za optimizacijo oskrbe v domovih za starejše. Z njihovimi napravami zaznavajo, kaj se dogaja s starejšimi, kar je ključno predvsem ponoči ali kadar dementni ljudje odidejo iz sobe. Njihov cilj je izboljšati varnost stanovalcev in podpreti osebje pri njihovi vsakdanji rutini.

Trenutno je največji izziv proizvesti dovolj kosov za vsa povpraševanja, sploh ob trenutno oteženih dobavah posameznih komponent. »Sladki problemi,« to komentira Jernej.

“Ne podcenjujmo se. Če v nekaj vložimo dovolj časa, nam lahko uspe. Zaupati si moramo, da smo zmožni mnogo več, kot mislimo, da smo,” še poudari.

Več o Jerneju na tej povezavi >>

vv

Prijava na dogodek >>

vv

vv

vv

Kako je na naših dogodkih? 

 .

Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.

vv

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši.

E-delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.