BREZPLAČEN SEMINAR

.

Je bil Steve Jobs dober vodja? Kaj pa dober manager? Podjetje potrebuje namreč oboje.

  • Kaj so mejniki v podjetjih glede števila zaposlenih in kdaj je smiselno vzgajati vodje?
  • Kako v podjetju ustvariti dobro socialno in delovno klimo?
  • Kdo je primeren za vodjo?
  • Kakšno vodenje (delegatsko, avtokratsko ali demokratsko) boljše rezultate?
  • Kako zaposlovati, kako odpuščati, kako urediti napredovanja in nazadovanja?

Vse to bomo pogledali na seminarju, kjer bo dr. Jure Knez podal bolj praktičen vidik vodenja, mag. Aleš Vičič pa podano še podprl s strokovno psihološko podlago.

Kdaj? sreda, 16. junij 2021, od 18.00 do 19.30

Kje? ZOOM

Koliko? Brezplačno

Govornika? dr. Jure Knez, mag. Aleš Vičič

Prijava na seminar Vodenje >>

vv

vv

GOVORNIKA

vv

jure knez katapult dewesoftDr. Jure Knez je soustanovitelj in večinski lastnik podjetja Dewesoft in ustanovitelj podjetniškega pospeševalnika Katapult, vedno vizionar, ljubitelj feratanja in oče štirih otrok. Je prejemnik mnogih priznanj, o katerih ne govori rad, saj, kot pravi, so tudi na podjetniški poti pomembni predvsem – odnosi.

“Ustvarjaj s strastjo, zgradi ekipo, dobro premisli strategijo in se ob vsem tem neizmerno zabavaj.” 

Mag. Aleš Vičič, športni in poslovni psiholog. Po dvajsetih letih podpiranja vrhunskih dosežkov v športu zdaj znanja in izkušnje deli ključnim kadrom v podjetjih, ki delujejo v podobno zahtevnem okolju, kot vrhunski športniki. Svetuje posameznikom, ki želijo prispevati višjo dodano vrednost ter prevzemajo večji del odgovornosti v svojih podjetjih. Mednje sodijo lastniki, managerji, vodje in drugi ključni strokovnjaki slovenskih podjetij.

vv

Prijava na seminar Vodenje >>

vv

vv

vv

Kako je na naših dogodkih? 

 .

Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.

vv

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši. Dogodek Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.

VIRTUALNO PRIJATELJI

Zaupaj nam svoj email naslov, da te enkrat ali dvakrat v mesecu malo pozdravimo in te obvestimo o dogajanju na Katapultu (dogodki, novosti, uporabna znanja, včasih tudi kaj zabavnega in dobrodelnega …).

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO