“Zgodba prodaja,” smo vsi že slišali. A kako zgraditi zgodbo za svoj izdelek ali storitev, da se bo razločevala od konkurence in se tudi dobro prodajala? Kako preiti od poslovnega modela do uporabniške izkušnje? Torej kako prikazati svoj izdelek ali storitev na zapomnljiv način in s tem posledično ustvariti poslovni uspeh?

Vabljeni na WEBINAR, kjer boste spoznali 7 ključnih pravil za kreiranje zgodbe izdelka, v torek, 16. junija, od 13.00 do 14.30. Predavanje bo preko ZOOMa. 

Osnovna vodila Storytelling Product Canvasa v podjetništvu nam bo na temelju svojih izkušenj in sestavljanja številnih zgodb izdelkov predstavila Polona Kisovec.

Spregovorili bomo tudi o podpornih storitvah v projektu SIO, Agencije, SPOT in aktualnih razpisih SPS.


PRIJAVE na tej povezavi >>


Kdo je POLONA KISOVEC?

Polona Kisovec je direktorica 121 marketinga, prva državna prvakinja v direktnem marketingu v Sloveniji in specialistka za direktno trženje v praksi z večletnimi izkušnjami pri delu s podjetji iz različnih panog (turizem, zavarovalništvo, igre na srečo, finance in bančništvo, izobraževanja, wellness in fitness, avtomobilizem, produkti široke potrošnje).

Je soustanoviteljica in direktorica marketinga in prodaje v start-upu Giro Car Share d.o.o.

Poleg tega je avtorica mednarodne knjižne uspešnice Zakaj Lunina vila in Sončni princ ne živita skupaj? in Odklopi srečo – Vklopi življenje.


Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim startup podjetjem in nasploh vsem podjetnim po duši. 

Delavnica je del vrste dogodkov, ki jih Katapult pripravlja v okviru operacije SIO-KATAPULT 2020-22.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

Več informacij na sio@katapult.si.