logo katapult

Nina Jelenc

Nina Jelenc, ekonomistka z izkušnjami referentke nabave v trgovskem podjetju, kar trikrat potrdi, da je iz – Trbovelj. Domačinka. Zavedna.

Da je nasmejana in natančna pri svojem delu, opazimo vsi. Nas pa preseneti s svojimi hobiji – ljubiteljica motorjev. Že v srednji šoli sta s kolegico hodili po moto zborih, a šele po drugi porodniški (ima dve hčerkici, Mio in Leo) je še sama naredila izpit in se usedla na svoj motor. »Kawasaki Z900,« ponosno pokaže na sliki. Tako jo boste lahko kdaj srečali na relaciji Jadranske magistrale.

Če ni na motorju, je nekje na morju. Morje, navtika, čolni in motor – to so njena področja.

V Katapult smo jo povabili, da nam pomaga pri administraciji in računovodstvu.

Dolgoletno prijateljstvo z dr. Mašo Jazbec ji je prineslo tudi mnogo zgodb iz dogajanja na Katapultu. Da je fajn ekipa, je slišala. Da se ustvarjajo res lepe stvari. In da je zares čudovito, kako se podpira startupe. Le kako ne bi ves čas pogledala po tem okolju ali bo prišla priložnost, da se tudi ona pridruži temu ustvarjalnemu timu. In tukaj je.

Zakaj Katapult?

»Smo rudarska nacija,« pravi. »Včasih smo imeli v tej ekonomsko močni dolini veliko dobrih služb. Ko so se eno za drugim podjetja začela zapirati, je bila večina primorana iskati zaposlitev drugje. Ker smo to občutili, še toliko bolj cenimo, da je tu v Trbovljah firma, ki zaposluje Zasavce, globalno pa dosega tako izjemne rezultate. Poleg tega še podpira mlade, da se imajo možnost razvijati in ustvarjati prav tu, v Trbovljah, in se imajo možnost pokazati širnemu svetu. A ni to izjemno?«

Česar morda niste vedeli o Nini:

  • je ljubiteljica motorjev
  • ima izpit za čoln - to moramo še preizkusiti

Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?

Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).