logo katapult
Dogodek

Izobraževalno mreženjski dogodek: 10 AI orodij za optimizacijo dela

Ste se naveličali poslušati o umetni inteligenci brez konkretnih rezultatov? Veste, da je ChatGPT le eno izmed mnogih AI orodij, vendar vas zanima, katera druga še obstajajo in so resnično uporabna? Želite raziskati ta orodja, vendar vam primanjkuje časa za testiranje in preverjanje, kaj deluje v praksi, predvsem v slovenščini?

24.05.2024
blog single subtitle image

Na tem predavanju vam bo Peter pokazal, kako v praksi uporablja različna AI orodja za optimizacijo dela in ustvarjanje prave vrednosti. Skoraj vsak dan odkrije novo orodje, ki prinaša koristne rešitve, zato ve, da obstaja več orodij, ki lahko bistveno izboljšajo produktivnost.

Predstavil bo le tista, ki so resnično uporabna in preverjena v vsakodnevnem delu z naročniki ali v lastnem podjetju. Predavanje temelji na praktičnih primerih, ki vam bodo omogočili takojšnjo implementacijo novih znanj v vašem delovnem okolju.

Kaj boste naučili?

  1. Pisanje, analiziranje in prevajanje s ChatGPT:
    Uporaba ChatGPT za pisanje in urejanje dokumentov, analizo daljših besedil ter prevajanje. Prilagoditev ChatGPT s svojimi podatki in ustvarjanje unikatne osebnosti brez kodiranja.

  2. Avtomatizacija in povečanje produktivnosti:
    Kako uporabiti Copilota v Wordu, Excelu, PowerPointu in Outlooku za avtomatizacijo pisarniških procesov in samodejno ustvarjanje zapiskov ter povzetkov.

  3. Ustvarjanje vizualnih in video vsebin:
    Priprava transkriptov in podnapisov ter prevajanje video posnetkov s pomočjo umetne inteligence. Kako uporabiti AI v Canvi za prepričljive vizualne vsebine.

  4. Zajem podatkov in avtomatizacija podpore strankam:
    Zajemanje podatkov s spletnih strani brez programiranja ter avtomatizacija podpore strankam s pomočjo AI.

  5. Sklepna razprava:
    Praktični nasveti za vključevanje umetne inteligence v vsakodnevno delo, razprava in odgovori na vprašanja.

Predavanje bo praktično zasnovano in osredotočeno na 10 AI orodij, ki optimizirajo delo na vseh zgoraj omenjenih področjih. Dogodek bo vključeval izmenjavo izkušenj in mreženje med startup podjetniki in mentorji.

Kdaj? 2. 7. 2024, od 9.00 do 13.00 ure

Kje? Katapult Trbovlje, Gabrsko 12

Koliko? Brezplačno

Kdo? Peter Mesarec

PREDAVATELJ: PETER MESAREC

Peter Mesarec je direktor podjetja Seos.si ter ugleden strokovnjak na področju digitalnega marketinga in umetne inteligence.

Z več kot dvema desetletjema izkušenj, ki vključujejo delo v agencijah in vodenje lastnih podjetij, je razvil globoko razumevanje digitalnega sveta. Kot vodilni predavatelj o uporabi ChatGPT je postal eden najbolj iskanih govorcev v zadnjem letu, z več kot 120 predavanji po Sloveniji in svetu. 

Ostale Novice

Novice

ŠTIPENDIJE AKROBATOV: Maj Zabukovnik

Akrobati preizkušate meje mogočega, uživate v ustvarjanju in se stalno sprašujete, kako bi nekaj izboljšali. Vizionarji. Geniji. Ustvarjalci pravih vrednot. Zelo ste redki, zato včasih nerazumljeni. A prav taki postanete inovatorji, ki spreminjate

Novice

ŠTIPENDIJE AKROBATOV: Jure Šantej

Akrobati preizkušate meje mogočega, uživate v ustvarjanju in se stalno sprašujete, kako bi nekaj izboljšali. Vizionarji. Geniji. Ustvarjalci pravih vrednot. Zelo ste redki, zato včasih nerazumljeni. A prav taki postanete inovatorji, ki spreminjate

Novice

ŠTIPENDIJE AKROBATOV: Matic Bernot

Akrobati preizkušate meje mogočega, uživate v ustvarjanju in se stalno sprašujete, kako bi nekaj izboljšali. Vizionarji. Geniji. Inovatorji s pravimi vrednotami. Zelo ste redki, zato včasih nerazumljeni. A prav taki postanete inovatorji, ki spremi

Dogodek

Katapult odpira vrata: predstavitev podjetniškega okolja za akrobate s fizičnim izdelkom

Vabljeni na dogodek, kjer vam bomo odprli vrata v naš svet! Spoznajte, kaj delamo, kako pomagamo mladim in startup podjetjem ter kakšno infrastrukturo nudimo za podporo razvoja fizičnega produkta - od prototipa do prodaje. Odkrijte, kaj ustvarjajo

Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?

Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).