logo katapult
Novice

Projekt: BiHUB II

Žensko podjetništvo predstavlja možnost izboljšanja položaja žensk in korak k enakopravni udeležbi ne zgolj na trgu dela, ampak tudi v javnem in političnem življenju. BiHUB2 gradi na odličnih rezultatih predhodnega projekta (BiHUB) in ima za cilj opolnomočiti ženske preko spodbujanja ženskega zelenega in trajnostnega podjetništva ter zagotavljanja njihovega vključevanja v procese odločanja.

10.12.2023
blog single subtitle image

Projekt bo okrepil delo inkubatorjev v Livnu, Travniku in Jajcu. Opolnomočil bo več kot 400 žensk preko programa usposabljanja, podpore poslovnih idej oz. start-upov, tekmovanja v podjetniških idejah za mlade – bodoče podjetnice, BiHUB kampa za podjetnice, gradnje in podpore ženskih podjetniških mrež ter izvajanjem posvetov in drugih zagovorniških akcij. Ženske bodo okrepljene za izvajanje zelenega in trajnostnega podjetništva, kar predstavlja pomemben prispevek k varovanju okolja, zelemu prehodu in trajnostnemu podjetništvu ter razvoju v Bosni in Hercegovini.

Trajanje projekta: 1. april 2023 – 15. oktober 2025

Projektni partnerji: Kulturno izobraževano društvo PiNA (vodilni), Centar za edukaciju mladih Travnik (BiH), Centar za obrazovanje i druženje Jajce (BiH), Linnovate Business Park (BiH), Katapult

Področja: Participacija, izobraževanje, vključevanje

Projekt je podprt s strani programa mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči Slovenije (Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve RS).

Ostale Novice

Novice

ZAPOSLUJEMO: Razvojni inženir

V Trbovljah v podjetju Pirnar&Savšek d.o.o. (powered by DEWESoft) iščemo RAZVOJNE INŽENIRJE. Ponujamo redno zaposlitev v stimulativnem okolju in nagrajevanje za uspešnost.

Novice

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO: VARILEC

Katapult Metal d.o.o. je eno izmed mladih, prodornih podjetij na področju obdelave pločevin, varjenja in preoblikovanja kovinskih materialov. Deluje v eni najhitreje rastočih skupin podjetij Dewesoft d.o.o. in Katapult d.o.o. Ponujamo redno zaposl

Novice

ZAPOSLUJEMO: Vodilni razvojni inženir - raziskovalec

V Trbovljah v podjetju Pirnar&Savšek d.o.o. (powered by DEWESoft) iščemo VODILNI RAZVOJNI INŽENIR - RAZISKOVALEC. Ponujamo redno zaposlitev v stimulativnem okolju in nagrajevanje za uspešnost.

Zgodbe Akrobatov

ZGODBE AKROBATOV: Algorythmo

Nejc, Mihael in Lovro so s produktom OnStage (zdaj Algorythmo) zmagali na 20. državnem tekmovanju POPRI, kasneje dobili še 2. mesto na Rektorjevi nagradi Univerze v Ljubljani.

Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?

Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).