logo katapult
Dogodek

Startup Katapult: Sodobni marketing in prodaja

Dark selling in Deep selling za Startup podjetja

24.05.2024
blog single subtitle image

Naučite se subtilno vplivati na odločitve kupcev z uporabo psiholoških taktik, ki izkoriščajo podzavestne odzive. 

Odkrijte, kako graditi trajne odnose, povečati zvestobo strank in povečati njihovo življenjsko vrednost s cross-sellingom, up-sellingom in personaliziranim upravljanjem strank. 

Spoznajte strukturiran pristop k upravljanju prodajnega procesa, ki zagotavlja doslednost in učinkovitost pri pretvarjanju potencialnih strank v zadovoljne kupce.

Vsebina predavanja:

  • Razumevanje sodobnega kupca in nakupne navade;

  • kaj pomeni dark selling, deep selling in uporaba v startupih;

  • 3 faze za vzpostavitev delujočega SalesFrameworka.

Kdaj? Torek, 11. junij,  od 17.00 do 18.30 predavanje, potem pa še 1,5 ure časa za vaša vprašanja, izmenjavo izkušenj in skupno iskanje rešitev ter druženje ob prigrizkih in pijači

Kje? Katapult, Gabrsko 12, Trbovlje

Koliko? Brezplačno

Predavateljica? Petra Wagner

PREDAVATELJICA: PETRA WAGNER

Petra Wagner ima več kot 20 let izkušenj na področju prodaje in vodilnih vlog v IT industriji. Razvila je učinkovite metode in strategije za povečanje prodaje in dobičkonosnosti ter za ustvarjanje visoko uspešnih ekip. V priznanih organizacijah, kot sta IBM in Microsoft, je redno dosegala in presegala prodajne cilje tako na individualni ravni kot tudi na vodilnih položajih.

Poleg korporativnih izkušenj je razširila svoj profesionalni portfelj in trenutno deluje kot poslovna in prodajna svetovalka za startupe ter kot svetovalka za prodajo in poslovanje.

V svoji karieri je delovala tudi kot pooblaščenka uprave za digitalno prodajo, informatiko in digitalno transformacijo v Mladinski knjigi. Zavedajoč se pomembnosti doseganja prodajnih rezultatov ob ohranjanju in zmanjševanju stresa pri ljudeh, ki jim prodaja ni prva izbira, je razvila program "Sales Booster Kick Start". Ta program ponuja sistematičen pristop in preverjene metode za hitro povečanje prodaje ter omilitev stresa, povezanega s stalnimi zahtevami prodaje.

Petra je tudi dragocena mentorica članom Katapulta.

Ostale Novice

Zgodbe Akrobatov

ZGODBE SODELOVANJA: Topšit kontejner

Dobre zgodbe so vedno rezultat ekipnega dela. Ko pa govorimo o najboljših, je za njimi sodelovanje več ekip, podjetij in posameznikov. Dewesoft kontejner je primer, kako je izvrstno sodelovanje ustvarilo presežke.

Dogodek

Mreženjski dogodek Katapultove skupnosti

Mreženjski dogodek za “naše” je namenjen spoznavanju in krepitvi skupnosti, iskanju ekip, druženju z mentorji in skupnemu iskanju rešitev.

Zgodbe Akrobatov

ZGODBE AKROBATOV: NEOM Studio, Domen Gumzej

V NEOM studiu se zanimivo oblikovanje z lesom srečuje s trajnostnim razvojem. Domen izdeluje dizajnersko pohištvo, ki se ga sestavi brez vijakov in lepila. Že poimenovanje teh kosov kaže na njegovo inovativnost in bistva v doživetjih …

Novice

STORIES OF ACROBATS: Bistro Bombina (Urh and Barbara)

The story of Bistro Bombina is essentially a story of love for food and love for Trbovlje. Above all, it is the story of Urh and Barbara, who were able to unite their diversity in the same vision.

Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?

Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).