logo katapult
Novice

Mladi Etto je narisal Katapult prihodnosti

Kako mladi Etto Fins iz Italije vidi Katapult in kako je s pomočjo umetne inteligence narisal Katapult prihodnosti?

Petra Škarja 10.12.2023
blog single subtitle image

Etto: “Katapult je več kot le prostor; je živahen ekosistem, kjer se inovativne ideje spreminjajo v oprijemljive resničnosti. Edinstvenost podjetja Katapult je v tem, da je sposobno premostiti vrzel med teorijo in prakso. Inkubator ne podpira zagonskih podjetij le s finančnimi sredstvi, temveč tudi z mentorstvom, dostopom do najsodobnejše tehnologije in industrijsko mrežo. Ta celostni pristop je ključen za pospeševanje razvoja inovativnih izdelkov v proizvodnem sektorju.

Na koncu naj povem, da je bil moj obisk v podjetju Katapult poučen. Inkubator je zgleden model za proizvodni in predelovalni sektor, ki dokazuje, kako lahko inovacije, podprte z dobrimi znanji in viri, odprejo nove meje za industrijo. Dewesoft je še naprej vodilni na svojem področju, Katapult pa je otipljiv dokaz njegove zavezanosti industrijskim inovacijam in rasti.”

Etto, vedno lepo dobrodošel!

Ostale Novice

Novice

Testiranje s solno meglo

Testiranje s solno meglo je metoda za preverjanje odpornosti izdelkov proti koroziji.

Dogodek

AI / Umetna inteligenca - kako nam lahko pomaga v poslu?

Vabljeni na predavanje, kjer bomo spoznali osnovne informacije o UI (umetni inteligenci), spoznali praktična orodja ter slišali opozorila, naj kaj moramo paziti pri njeni uporabi.

Dogodek

Razpis P2: 72.000€ nepovratnih sredstev

Pa smo ga dočakali! Razpis P2: 72.000 € nepovratnih sredstev za inovativna startup podjetja, ki tvojo idejo katapultirajo k uspehu! Kako do uspešne prijave in 7 točk na razpisu? S Startup treningom na Katapultu. Pridi.

Novice

ZAPOSLUJEMO: Razvojni inženir

V Trbovljah v podjetju Pirnar&Savšek d.o.o. (powered by DEWESoft) iščemo RAZVOJNE INŽENIRJE. Ponujamo redno zaposlitev v stimulativnem okolju in nagrajevanje za uspešnost.

Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?

Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).