logo katapult
Novice

Mladi Etto je narisal Katapult prihodnosti

Kako mladi Etto Fins iz Italije vidi Katapult in kako je s pomočjo umetne inteligence narisal Katapult prihodnosti?

Petra Škarja 10.12.2023
blog single subtitle image

Etto: “Katapult je več kot le prostor; je živahen ekosistem, kjer se inovativne ideje spreminjajo v oprijemljive resničnosti. Edinstvenost podjetja Katapult je v tem, da je sposobno premostiti vrzel med teorijo in prakso. Inkubator ne podpira zagonskih podjetij le s finančnimi sredstvi, temveč tudi z mentorstvom, dostopom do najsodobnejše tehnologije in industrijsko mrežo. Ta celostni pristop je ključen za pospeševanje razvoja inovativnih izdelkov v proizvodnem sektorju.

Na koncu naj povem, da je bil moj obisk v podjetju Katapult poučen. Inkubator je zgleden model za proizvodni in predelovalni sektor, ki dokazuje, kako lahko inovacije, podprte z dobrimi znanji in viri, odprejo nove meje za industrijo. Dewesoft je še naprej vodilni na svojem področju, Katapult pa je otipljiv dokaz njegove zavezanosti industrijskim inovacijam in rasti.”

Etto, vedno lepo dobrodošel!

Ostale Novice

Novice

ZAPOSLUJEMO: Razvojni inženir

V Trbovljah v podjetju Pirnar&Savšek d.o.o. (powered by DEWESoft) iščemo RAZVOJNE INŽENIRJE. Ponujamo redno zaposlitev v stimulativnem okolju in nagrajevanje za uspešnost.

Novice

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO: VARILEC

Katapult Metal d.o.o. je eno izmed mladih, prodornih podjetij na področju obdelave pločevin, varjenja in preoblikovanja kovinskih materialov. Deluje v eni najhitreje rastočih skupin podjetij Dewesoft d.o.o. in Katapult d.o.o. Ponujamo redno zaposl

Novice

ZAPOSLUJEMO: Vodilni razvojni inženir - raziskovalec

V Trbovljah v podjetju Pirnar&Savšek d.o.o. (powered by DEWESoft) iščemo VODILNI RAZVOJNI INŽENIR - RAZISKOVALEC. Ponujamo redno zaposlitev v stimulativnem okolju in nagrajevanje za uspešnost.

Zgodbe Akrobatov

ZGODBE AKROBATOV: Algorythmo

Nejc, Mihael in Lovro so s produktom OnStage (zdaj Algorythmo) zmagali na 20. državnem tekmovanju POPRI, kasneje dobili še 2. mesto na Rektorjevi nagradi Univerze v Ljubljani.

Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?

Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).