logo katapult
Dogodek

MVP, prototipiranje in nulta serija

Ker imajo podjetniki na začetku svoje podjetniške poti omejena sredstva, morajo svoj čas in denar porabljati zelo smotrno.

24.05.2024
blog single subtitle image

V tem predavanju bomo govorili o metodah hitrega prototipiranja in validiranja na trgu, o povezavi med tehnologijo, hitrostjo, stroški in industrializacijo. Torej kako hitro in poceni narediti prototip, ki ga bomo kasneje lahko ponovljivo industrializirali.

Vsebina: 

  • dodana vrednost in poslovni model; 

  • metode hitrega prototipiranja; 

  • MVP; 

  • izbira tehnologije in njen vpliv na serijsko proizvodnjo; nulta serija,  

  • design freeze; validacija.

Zainteresirane bomo popeljali na ogled Katapulta in podjetij, ki so pri nas, v testni laboratorij ter delavnico podjetja Katapult Metal

Sledi mreženje z mentorji in startup podjetniki.

Kdaj? 6. 6. 2024, od 9.00 do 13.00 ure

Kje? Katapult, Gabrsko 12, Trbovlje

Koliko? Brezplačno

Predavatelj? Jernej Ženko

PREDAVATELJ: JERNEJ ŽENKO

Sprva asistent v Laboratoriju za elektronske in informacijske sisteme fakultete FERI se je zaposlil v podjetju Logicdata, kjer je postal direktor slovenske podružnice, ki je bila zadolžena za razvoj.

Sedaj je tehnični direktor Katapulta in vodja mentoriranja, obenem pa razvija svoj startup Elderon, kjer so razvili prilagodljiv varnostni sistem za optimizacijo oskrbe v domovih za starejše.

Inženir po izobrazbi in po duši.

Ostale Novice

Zgodbe Akrobatov

ZGODBE SODELOVANJA: Topšit kontejner

Dobre zgodbe so vedno rezultat ekipnega dela. Ko pa govorimo o najboljših, je za njimi sodelovanje več ekip, podjetij in posameznikov. Dewesoft kontejner je primer, kako je izvrstno sodelovanje ustvarilo presežke.

Dogodek

Mreženjski dogodek Katapultove skupnosti

Mreženjski dogodek za “naše” je namenjen spoznavanju in krepitvi skupnosti, iskanju ekip, druženju z mentorji in skupnemu iskanju rešitev.

Zgodbe Akrobatov

ZGODBE AKROBATOV: NEOM Studio, Domen Gumzej

V NEOM studiu se zanimivo oblikovanje z lesom srečuje s trajnostnim razvojem. Domen izdeluje dizajnersko pohištvo, ki se ga sestavi brez vijakov in lepila. Že poimenovanje teh kosov kaže na njegovo inovativnost in bistva v doživetjih …

Novice

STORIES OF ACROBATS: Bistro Bombina (Urh and Barbara)

The story of Bistro Bombina is essentially a story of love for food and love for Trbovlje. Above all, it is the story of Urh and Barbara, who were able to unite their diversity in the same vision.

Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?

Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).