logo katapult
Novice

Preskušanje elektromagnetne združljivosti (EMC)

Ali veš, da ti Katapult lahko pomaga pri testiranjih tvojega izdelka? Eno od njih je preskušanje elektromagnetne združljivosti (EMC).

Peter Krebs 17.01.2024
blog single subtitle image

KEYSIGHT SIGNAL ANALYSER CXA N9000B

Frekvenčni razpon in občutljivost: Zmožnost analize širokih frekvenčnih območij omogoča prepoznavanje subtilnih sprememb. Visoka občutljivost zagotavlja zanesljivo in natančno merjenje tudi pri šibkih signalih.

Napredne funkcije analize: S poudarkom na podrobnem razumevanju signala ta analizator ponuja različne napredne funkcije, ki omogočajo zajemanje, dekodiranje in analizo kompleksnih signalov.

Zanesljivost in stabilnost: Keysight je znan po kakovosti svojih merilnih naprav, kar zagotavlja zanesljivo delovanje in stabilne meritve skozi čas.

Prilagodljivost: Analizator omogoča prilagajanje različnim zahtevam in aplikacijam, kar ga naredi vsestransko orodje za testiranje in analizo.


COMTEST RF shielded room

Zaščita pred elektromagnetnimi motnjami: S poudarkom na visoki stopnji zaščite pred elektromagnetnimi interferencami ta prostor zagotavlja optimalne pogoje za natančna in ponovljiva merjenja.

Prostornina: S prostornino 3000x2850x2450 mm (Š x G x V) je ta prostor zasnovan za raznolike teste, pri čemer nudimo okolje, kjer lahko dosežemo najvišje standarde.


Spectran HF-60105

Analizator elektromagnetnega polja visoke frekvence, namenjen natančnim merjenjem v radijskem frekvenčnem spektru.

Z obsežnim frekvenčnim razponom od 10 MHz do 6 GHz ta naprava ponuja vsestranskost za strokovnjake na različnih področjih, vključno s telekomunikacijami, raziskavami in testiranjem elektromagnetne združljivosti.

Njeno kompaktno prenosno obliko omogoča enostavno merjenje na terenu, kar uporabnikom omogoča ocenjevanje ravni elektromagnetnega sevanja v različnih okoljih.

HF-60105 odlikuje preprost vmesnik, ki zagotavlja realnočasovne podatke o moči signala in porazdelitvi frekvenc. 

Opremljen s naprednimi možnostmi filtriranja omogoča uporabnikom osredotočanje na določene frekvenčne pasove, kar zagotavlja natančno in podrobno analizo.


Več na: Katapult STORITVE, Testni laboratoriji >>

Ostale Novice

Zgodbe Akrobatov

ZGODBE AKROBATOV: Dino Florjančič in MonoDAQ (Dewesoft Monitoring)

"Če bi mi leta 2015 kdo povedal, da bom potreboval štiri leta, da se bom znebil minimalne plače, šest let, da bo podjetje postalo stabilno, in osem let, da bo ustvarilo prvi večji dobiček … morda takrat ne bi izbral te poti."

Leta

Novice

STORIES OF ACROBATS: Dino Florjančič and MonoDAQ (Dewesoft Monitoring)

"If someone had told me in 2015 that it would take me four years to get rid of the minimum wage, six years to make the company stable and eight years to make the first major profit... I might not have chosen this path then."

In 20

Novice

ŠTUDENTSKO DELO

Iščemo zagnane študente, ki želijo delati z nami. Pri delu boš sestavljal kable, naprave in instrumente ter nudil podporo startupom pri zagonu proizvodnje. Skozi delo se boš naučil različnih spretnosti, kot so spajkanje, vijačenje, testiranje in o

Novice

Testiranje s solno meglo

Testiranje s solno meglo je metoda za preverjanje odpornosti izdelkov proti koroziji.

Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?

Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).