logo katapult
Novice

Preskušanje elektromagnetne združljivosti (EMC)

Ali veš, da ti Katapult lahko pomaga pri testiranjih tvojega izdelka? Eno od njih je preskušanje elektromagnetne združljivosti (EMC).

Peter Krebs 17.01.2024
blog single subtitle image

KEYSIGHT SIGNAL ANALYSER CXA N9000B

Frekvenčni razpon in občutljivost: Zmožnost analize širokih frekvenčnih območij omogoča prepoznavanje subtilnih sprememb. Visoka občutljivost zagotavlja zanesljivo in natančno merjenje tudi pri šibkih signalih.

Napredne funkcije analize: S poudarkom na podrobnem razumevanju signala ta analizator ponuja različne napredne funkcije, ki omogočajo zajemanje, dekodiranje in analizo kompleksnih signalov.

Zanesljivost in stabilnost: Keysight je znan po kakovosti svojih merilnih naprav, kar zagotavlja zanesljivo delovanje in stabilne meritve skozi čas.

Prilagodljivost: Analizator omogoča prilagajanje različnim zahtevam in aplikacijam, kar ga naredi vsestransko orodje za testiranje in analizo.


COMTEST RF shielded room

Zaščita pred elektromagnetnimi motnjami: S poudarkom na visoki stopnji zaščite pred elektromagnetnimi interferencami ta prostor zagotavlja optimalne pogoje za natančna in ponovljiva merjenja.

Prostornina: S prostornino 3000x2850x2450 mm (Š x G x V) je ta prostor zasnovan za raznolike teste, pri čemer nudimo okolje, kjer lahko dosežemo najvišje standarde.


Spectran HF-60105

Analizator elektromagnetnega polja visoke frekvence, namenjen natančnim merjenjem v radijskem frekvenčnem spektru.

Z obsežnim frekvenčnim razponom od 10 MHz do 6 GHz ta naprava ponuja vsestranskost za strokovnjake na različnih področjih, vključno s telekomunikacijami, raziskavami in testiranjem elektromagnetne združljivosti.

Njeno kompaktno prenosno obliko omogoča enostavno merjenje na terenu, kar uporabnikom omogoča ocenjevanje ravni elektromagnetnega sevanja v različnih okoljih.

HF-60105 odlikuje preprost vmesnik, ki zagotavlja realnočasovne podatke o moči signala in porazdelitvi frekvenc. 

Opremljen s naprednimi možnostmi filtriranja omogoča uporabnikom osredotočanje na določene frekvenčne pasove, kar zagotavlja natančno in podrobno analizo.


Več na: Katapult STORITVE, Testni laboratoriji >>

Ostale Novice

Novice

ZAPOSLUJEMO: Razvojni inženir

V Trbovljah v podjetju Pirnar&Savšek d.o.o. (powered by DEWESoft) iščemo RAZVOJNE INŽENIRJE. Ponujamo redno zaposlitev v stimulativnem okolju in nagrajevanje za uspešnost.

Novice

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO: VARILEC

Katapult Metal d.o.o. je eno izmed mladih, prodornih podjetij na področju obdelave pločevin, varjenja in preoblikovanja kovinskih materialov. Deluje v eni najhitreje rastočih skupin podjetij Dewesoft d.o.o. in Katapult d.o.o. Ponujamo redno zaposl

Novice

ZAPOSLUJEMO: Vodilni razvojni inženir - raziskovalec

V Trbovljah v podjetju Pirnar&Savšek d.o.o. (powered by DEWESoft) iščemo VODILNI RAZVOJNI INŽENIR - RAZISKOVALEC. Ponujamo redno zaposlitev v stimulativnem okolju in nagrajevanje za uspešnost.

Zgodbe Akrobatov

ZGODBE AKROBATOV: Algorythmo

Nejc, Mihael in Lovro so s produktom OnStage (zdaj Algorythmo) zmagali na 20. državnem tekmovanju POPRI, kasneje dobili še 2. mesto na Rektorjevi nagradi Univerze v Ljubljani.

Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?

Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).