ZGODBE AKROBATOV z Urošem Slakom, gostja: Ema Pogačar (Conditus)
Inovatorji, ki spreminjajo svet na bolje.

Akrobati preizkušajo meje mogočega, uživajo v ustvarjanju in se stalno sprašujejo, kako bi nekaj izboljšali. Vizionarji. Geniji. Ustvarjalci pravih vrednot. Zelo so redki, zato so včasih nerazumljeni. A prav oni na koncu spreminjajo svet.
V sodelovanju s POP TV - jem organiziramo dogodke v živo, kjer se bo Uroš Slak pogovarjal z uspešnimi slovenskimi podjetniki. Tokratna gostja bo Ema Pogačar, Conditus.
Če bi imeli možnost Evo vprašati karkoli, kaj bi to bilo?
Vabljeni na dogodek v živo!
Kdaj? Četrtek, 29. maj 2025, ob 18.00 uri
Kje? Katapult, Gabrsko 12, 1420 Trbovlje
Koliko? Brezplačno
Voditelj? Uroš Slak
Gostja? Ema Pogačar, Conditus
Ema Pogačar je ustanoviteljica podjetja Conditus.
Kot diplomirana ekonomistka je vse življenje in delo usmerila na področje turizma in gostinstva. Pridobivala je izkušnje v privatni turistični agenciji na Bledu, v Gorenjski banki na Bledu, na občini v Kranju, šla na specialistični študij turizma v Avstrijo - Salzburger Tourismusschulen, Direktion Bischofshofen, kasneje vodila sektor gostinstva in turizma v takratni delniški družbi Živila Kranj, nato pa prevzela vodenje gostinstva, špedicije in trgovin podružnice Karavanke, v sklopu uspešne družbe Kompas MTS, nazadnje pa zasedla mesto direktorice drugega največjega hotela v Sloveniji - hotela Park na Bledu in vodenje direkcije turizma v družbi Sportina. Aktivno je sodelovala pri kompletni preureditvi Vile Prešeren na Bledu in pripravila poslovni načrt rabe Vile Bled in Pristave.
Leta 2009 se je odločila za nov izziv in odprla lastno podjetje za proizvodnjo Blejskih kremšnit. Idejo za izdelavo Blejskih kremšnit je dobila, ko je prebrala izjavo, ki jo je dal Peter X. Kelly, lastnik več restavracij v New Yorku. Izjavil je namreč, da so kremšnite edina slovenska sladica, ki bi jo z lahkoto prodajali tudi na Manhattnu. Če bi kremšnite jedli tudi v Ameriki, jih je potrebno približati ljubiteljem sladkega tudi v Sloveniji! Začetki družbe Conditus, d. o. o. so bili zelo težki in naročila majhna, a z močno voljo in trdim delom je podjetje počasi začelo rasti.
Verjame, da je možno uspeti s trdim in poštenim delom, zato v podjetju najbolj ceni pridne, odgovorne in pripadne sodelavce, na katere je resnično ponosna. Trenutno dnevno spečejo testo in skuhajo kremo za 2.000 — 3.000 Blejskih kremšnit, ki jih izdelujejo povsem ročno iz naravnih sestavin.
Vir: SBC.si
Kako je na naših dogodkih?
Mnogo praktičnega znanja. Precej novih kontaktov. Dosti povezovanja in sodelovanja. Pa tudi precej smeha in zabave.
Ostale Novice
Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?
Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).